De dagelijkse transit
bevorderen

fijne druppels

HOE DOE JE DAT?

U hebt constipatieproblemen (trage stoelgang, af en toe constipatie) en zoekt een oplossing? Constipatie is van voorbijgaande aard, maar kan best lastig zijn. Gelukkig kunt u uw transit door enkele eenvoudige, dagelijkse gewoontes aan te nemen verbeteren. Volg de gids en u zult zien dat er tal van oplossingen en natuurlijke remedies zijn voor constipatie! 

Ten eerste water drinken! Een goede hydratatie is immers van essentieel belang voor de gezondheid, de huid, de spieren, ... en de darmtransit. Het kiezen van het juiste water tegen constipatie kan helpen bij de stoelgang. Maar u zult zien dat ook uw voeding een belangrijke rol speelt. Eet voldoende vezels: verse groenten, fruit, maar ook peulvruchten en volkorengranen. Ook grootmoeders remedies kunnen nuttig zijn: doe bijvoorbeeld wat gedroogde pruimen of abrikozen bij uw yoghurt.

Een marathon lopen is niet nodig, maar 30 minuten beweging per dag kan een eenvoudige en doeltreffende remedie zijn tegen constipatie.

Makkelijker gezegd dan gedaan? U bent niet alleen! Wij bieden u gepersonaliseerd advies aan om u te helpen bij het op peil houden van uw dagelijkse transit.

 

cornflakes kom

Hoe constipatie vermijden?

Voor een goede spijsvertering zijn er een paar eenvoudige tips om te volgen. We vertellen je er alles over!
 Lees er meer over... 

schoenen

Constipatie en natuurlijke remedies

Wist je dat? Er bestaan volledig natuurlijke middelen om onze transit te stimuleren en constipatie te voorkomen.
 Lees er meer over... 

vijgen

Advies tegen constipatie

Ontdek al onze gepersonaliseerde adviezen om uw transit te onderhouden en u gezond te voelen!
 Lees er meer over... 

* Hépar® kan een laxatieve werking hebben. Wij raden aan om 1 l Hépar® te drinken per dag, in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.