hépar 6 pack - 100% terugbetaald
hépar 6 pack - 100% terugbetaald

PROBEER HET EFFECT VAN HÉPAR® OP JOUW TRANSIT!

fles hepar en lachende vrouw
fles hepar en lachende vrouw

Het plezier van een goede transit

EEN 100%
NATUURLIJKE OPLOSSING

HET WATER VAN HÉPAR® IS EEN NATUURLIJK MINERAALWATER.

Het is zuiver, afkomstig uit een beschermde omgeving en zit van nature boordevol mineralen. Beter nog: het werd goedgekeurd door de Franse nationale academie voor de geneeskunde voor zijn effect op de transit. Een natuurlijke schat voor u gebotteld.

eau minérale

INFO OVER DE 
TRANSIT

NEEM DE TIJD OM
UW TRANSIT TE
VERZORGEN!

Het weer wordt stilaan kouder en grijzer, het ritme wordt opgedreven en de vakantie lijkt alweer zo lang geleden... Laat stress de bovenhand niet halen, want hij kan uw transit vertragen. Denk eraan tijd over te houden voor uzelf en u af en toe te verwennen. Maar blijf vooral bewegen, eet veel vezels en zorg voor voldoende hydratatie. Neem ook bij uw toiletbezoeken goede gewoontes aan, door regelmatig te gaan en telkens uw tijd te nemen.

Représentation du transit intestinal

ADVIESVOOR EEN
GOEDE TRANSIT

Elke dag een beetje bewegen, luisteren naar uw lichaam, uw gewoonten respecteren, vezelrijke voeding eten, regelmatig drinken, ... Het goede nieuws: aan de hand van enkele goede reflexen is het eenvoudig om voor uw dagelijkse transit te zorgen!

Femme tenant un verre d'eau minérale Hépar

VOEDING DIE
MAGNESIUM
BEVAT

rice

99mg

MAGNESIUM IN 1 KOM VOLKORENRIJST

(150mg / 100G)

EMMENTALER

13mg

MAGNESIUM IN 1 STUK EMMENTALER

(44mg / 100G)

8MG

8mg

MAGNESIUM IN 2 BLOKJES MELKCHOCOLADE

(77mg / 100G)

23MG

29mg

MAGNESIUM VOOR 1 GLAS HÉPAR® WATER

(119mg / 1L)

DE PRODUCTENVAN
HÉPAR®

Om het water van Hépar® altijd binnen handbereik te hebben, bestaan de flessen in 2 verschillende formaten. Voor elke gelegenheid is er een fles!

Bouteille 1 L d'eau minérale Hépar

1 L

Eén liter, dat is precies de hoeveelheid die u nodig hebt voor een gunstige werking voor uw transit** en voor een dagelijkse regelmatige toevoer aan mineralen. Thuis, op vakantie, op kantoor, perfect voor de kleine en de grote dorst. Onmisbaar!

Bouteille 33 cl d'eau minérale Hépar

33 CL

De kleinste en schattigste. Licht, perfect om mee te nemen, het flesje water voor de nood waarmee u zich in een handomdraai hydrateert. Het past zelfs makkelijk in een handtas. Slim!

* Jouw 6x1L pack 100% terugbetaald!
** Hépar® kan een laxatieve werking hebben. Wij raden aan om 1 l Hépar® te drinken per dag, in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.