Hépar®
water

Fles 1L Mineraal water Hépar

Lijdt u aan constipatie en zoekt u een oplossing voor dit probleem? Water is uw beste bondgenoot! Hebt u transitproblemen? Vraag uzelf dan eens af, voor u naar geneesmiddelen grijpt, hoeveel water u drinkt per dag? Water is immers uw beste bondgenoot tegen constipatie.

Het lijkt misschien te eenvoudig om waar te zijn, maar toch is het zo! Voldoende drinken is de beste gewoonte die u kunt aannemen in het geval van een trage transit. Mechanisch gezien is een goed gehydrateerde stoelgang immers minder hard en volumineuzer, en bijgevolg makkelijker te evacueren. 

Naast een goede hydratatie kan het drinken van het natuurlijke mineraalwater Hépar® ook een echte troef zijn om uw darmtransit te helpen verbeteren. Het water van Hépar® is immers het enige met een bewezen doeltreffendheid voor de transit(3). Water vs constipatie: 1-0!

Dus hoe werkt het? Wat is er zo bijzonder aan Hépar® dat het u kan helpen constipatie dag na dag te bestrijden? Ten eerste, het is pure mechanica. Meer water drinken heeft een invloed op de darmtransit. Dan is er nog de kwaliteit van het water dat je drinkt! Hépar is een water met een uitzonderlijk mineraalgehalte. Het calciumgehalte bedraagt 549mg/l en het magnesiumgehalte 119mg/l. En het magnesium in natuurlijk mineraalwater heeft een belangrijk effect op de versnelling van de darmtransit(1).

Ontdek alles wat Hépar® water tot het water maakt dat door 95% van de artsen wordt aanbevolen voor zijn werking bij constipatie(2).

EERSTE OPLOSSING
TEGEN CONSTIPATIE:
WATER!

We kunnen er kort over zijn:

Constipatie, waar maar liefst 17,1% van de Europese bevolking mee geconfronteerd is(1), is een lastig probleem. Het goede nieuws is dat hydrateren met Hépar® water om de symptomen van constipatie tegen te gaan eenvoudig, veilig en werkt*.

3 vrouwen die een fles hépar vastpakken

EEN UNIEKE MINERALE
SAMENSTELLING

WAT MAAKT HET WATER VAN HÉPAR® ZO UITZONDERLIJK?

Het antwoord is eenvoudig: het is de unieke minerale samenstelling die Hépar® zijn uitzonderlijke en perfect natuurlijke eigenschappen verleent.

bt

EEN 100%
NATUURLIJK
MINERAALWATER

Weet u wat we een 'natuurlijk mineraalwater' noemen? Achter deze term verbergt zich een waardevolle schat: een water van uitmuntende kwaliteit, afkomstig uit een beschermde omgeving. Beeld u even in: in de kern van het bekken van de Vogezen legt het water van Hépar® een lange weg af voor het ons zijn weldaden schenkt uit een fles... Het heeft jaren voorbereiding nodig! Ontstaan uit de regen en sneeuw, wordt dit water langzaamaan gezuiverd en verrijkt, door doorheen de verschillende geologische lagen van de ondergrond te stromen. En het is tijdens dit lange contact met deze ondergrondse gesteentes dat het water Hépar® zijn bijzondere inhoud aan mineralen verwerft. En wat het mooiste is? Er wordt niets aan toegevoegd en er is geen vervuiling. Alles zit er al in, er moet niets aan veranderd worden! Het water Hépar® wordt bovendien gebotteld aan de bron, zonder dat ook maar een enkele menselijke interventie de kwaliteit zou kunnen verstoren.

De natuurlijke bron van Hépar mineraal water

HÉPAR® kan laxerend werken. Drink HÉPAR® als onderdeel van een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

(1) Suares NC et al. Prevalence of, and risk factors for, chronic idiopathic constipation in the community: systematic review and meta-analysis. Am J Gastroenterol 2011 ; 106(9):1582-91.
(2) Kantar Health, fév. 2015.