BEN IK GECONSTIPEERD?
DE TEST

fijne druppels

Soms zit alles vast... Constipatie is een vaak voorkomend probleem waarmee ongeveer 17,1% van de Europese bevolking te maken krijgt(1). Denkt u dat u geconstipeerd bent? Om het te weten te komen en juist te handelen, beantwoordt u deze 3 vragen*!

Met deze korte test zou u meer moeten weten over de symptomen van constipatie, en hoe u het probleem kunt identificeren. Het vervangt natuurlijk niet het advies van uw arts! Als u ongemak of pijn ondervindt, is het belangrijk dat u zich tot een gezondheidswerker wendt.

 

1 of 5
Hoeveel keer per week heb je een stoelgang?
Hoeveel keer per week doet u een grote boodschap? Meer dan 5 keer per week
Hoeveel keer per week doet u een grote boodschap? Tussen 3 en 5 keer per week
Hoeveel keer per week doet u een grote boodschap? Minder dan 3 keer per week
Hoe vaak per week doet u een grote boodschap?

(1) Suares NC and Ford AC. Prevalence of, and Risk Factors for, Chronic Idiopathic Constipation in the Community: Systematic Review and Meta-analysis. Clinical and Systematic Reviews 2011;106:1582-1591.

* Deze test vormt geen consultatie of aanbeveling voor behandeling, en mag niet als dusdanig worden beschouwd. Het vervangt niet het advies van een arts, die de enige is die uw medisch dossier en uw voorgeschiedenis kent.
* Hépar® kan een laxatieve werking hebben. Wij raden aan om 1 l Hépar® te drinken per dag, in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.