EEN 100% NATUURLIJK
MINERAALWATER
NATUURLIJK MINERAALWATER: VAN GRONDWATER TOT IN UW GLAS
Weet u wat we een 'natuurlijk mineraalwater' noemen?
Beeld u even in: in de kern van het bekken van de Vogezen legt het water van Hépar® een lange weg af voor het ons zijn weldaden schenkt uit een fles... Het heeft jaren voorbereiding nodig! Ontstaan uit de regen en sneeuw, wordt dit water langzaamaan en verrijkt, door doorheen de verschillende geologische lagen van de ondergrond te stromen. En het is tijdens dit lange contact met deze ondergrondse gesteentes dat het water Hépar® zijn bijzondere inhoud aan mineralen verwerft.

EN RIJK AAN MINERALEN
Gelabeld worden als 'natuurlijk mineraalwater' is een veeleisend proces dat voldoet aan een specifieke set van criteria.
Het is een serieuze erkenning die moet voldoen aan essentiële normen.
- Het moet uit de ondergrond komen.
- Het mag geen enkele chemische behandeling ondergaan.
- Voldoen aan vele dagelijkse controles van de bron tot het eindproduct.
- Het moet voldoen aan zeer strikte microbiologische kwaliteitscriteria.
- Het moet een minerale samenstelling hebben die niet varieert in de tijd.
- Het moet de goedkeuring krijgen van de Franse academie voor geneeskunde… en dat is niet niets! Hépar® onderscheidt zich niet enkel door zijn uitzonderlijke en constante rijkdom aan mineralen, maar ook door zijn effect op de transit. Het is de magnesium en calcium in natuurlijk mineraalwater dat bijdraagt tot dit heilzame effect!

NATUURLIJK MINERAALWATER: EEN SCHAT DIE BESCHERMD MOET WORDEN
Een natuurlijk gemineraliseerd water, dat is onbetwistbaar een prachtgeschenk van de natuur. En vandaag meer dan ooit moeten we deze natuurlijke rijkdom beschermen. Daarom zet Hépar® zich al meer dan 20 jaar in voor het Agrivair-programma, met zeer concrete maatregelen, in partnerschap met verschillende territoriale spelers. Het programma draait rond landbouw met respect voor het milieu, het behoud van goede landbouwopbrengsten, de bescherming van water tegen elke vorm van vervuiling, cultuurrotatie (om het herstel van de bodem op vlak van minerale zouten te garanderen), maar ook het verbieden van fytosanitaire producten, de productie van compost of het opnieuw in evenwicht brengen van het veevoeder, ...
