Nieuw
HÉPAR® 6X75CL

Een nieuw uniek formaat HÉPAR® 6X75CL

Zoals u wellicht hebt gemerkt, zijn de formaten 33cl en 1L niet langer verkrijgbaar in de winkel. Vanaf nu is uw HÉPAR® natuurlijk mineraalwater verkrijgbaar in één enkel formaat van 6x75cl.
Wij leggen u uit waarom!

Natuurlijk mineraalwater HÉPAR®, een kostbare bron die behouden moet blijven
Het natuurlijke mineraalwater van HÉPAR®, dat is ontstaan in het hart van de Vogezen in een beschermd gebied van 300 hectare, is sinds 1875 erkend door de Franse Nationale Academie voor Geneeskunde voor zijn natuurlijke doeltreffendheid bij transit.
Het dankt zijn unieke samenstelling en uitzonderlijke eigenschappen aan zijn lange reis door de geologische lagen van het Vogezenbekken.
Vandaag de dag is de HEPAR®-bron echter beperkter omdat veranderende klimaatomstandigheden de beschikbaarheid van deze kostbare bron beïnvloeden.

Een uniek nieuw aanbod om het hele jaar door van HEPAR® te genieten
Omdat HEPAR® natuurlijk mineraalwater steeds schaarser wordt, hebben we besloten om te stoppen met de formaten 33cl, 50cl en 1L en deze te vervangen door één formaat van 6x75cl.
Het doel van dit nieuwe aanbod is ervoor te zorgen dat HÉPAR® natuurlijk mineraalwater het hele jaar door verkrijgbaar is in de winkels, terwijl de bron op de lange termijn behouden blijft. Met dit enige formaat kunt u het hele jaar door blijven genieten van de voordelen1 van HÉPAR® natuurlijk mineraalwater... en waar u ook bent, dankzij dit tussenformaat dat u gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen.

bt

 

En altijd klinisch
bewezen voordelen... cliniquement prouvés…

Dankzij de unieke samenstelling is HÉPAR® het enige water in België waarvan klinisch2 is bewezen dat het helpt bij de darmtransit in geval van constipatie. Geen wonder dat het door 95% van de artsen wordt aanbevolen.

 

drink