Hépar® water,
EEN OPLOSSING
TEGEN CONSTIPATIE

Constipatie, waar maar liefst 17,1% van de Europese bevolking mee geconfronteerd is(1)

Constipatie is een lastig probleem. Het goede nieuws is dat u door middel van enkele dagelijkse gewoontes dit ongemak op een eenvoudige en natuurlijke manier kunt vermijden! Uw hydratatie op peil houden met Hépar® is eenvoudig, veilig en efficiënt*. Een woordje uitleg.

EEN EENVOUDIGE REFLEX OM DE SYMPTOMEN VAN CONSTIPATIE* EFFECTIEF TE VERMINDEREN?

Hépar® water is, dankzij zijn unieke minerale samenstelling, het enige natuurlijke mineraalwater waarvan de doeltreffendheid op het gebied van de darmtransit (2) en constipatie bij volwassen vrouwen is bewezen. Hépar® is dus het enige natuurlijke stilstaande mineraalwater waarvan de doeltreffendheid bij constipatie is bewezen.

HÉPAR®, EEN OPLOSSING WAARVAN DE DOELTREFFENDHEID TEGEN CONSTIPATIE BEWEZEN IS

Reeds in 1875 werd het water Hépar® erkend door de Franse nationale academie voor de geneeskunde voor zijn zuiverend effect. Maar de doeltreffendheid van Hépar® werd ook klinisch bewezen. Een recente wetenschappelijke studie, uitgevoerd bij meer dan 200 vrouwen, heeft immers de werking van Hépar® aangetoond tegen constipatieproblemen(2). Vanaf de 2e consumptie week werd er een positief effect op de transit vastgesteld en moesten deze vrouwen minder gebruik maken van laxerende geneesmiddelen. Hépar®, oftewel de natuur ten dienste van het lichaam!

hepar-chaque-jour
hepar chaque jour

EN DAT IS NIET MEER
DAN NATUURLIJK!

EEN WATER DAT
DOKTERS AANBEVELEN

9 artsen op 10 raden het water aan voor zijn positieve effect op de transit(3). Wees gerust, het water van Hépar® heeft niets te maken met een geneesmiddel, het is een volledig natuurlijk mineraalwater, niets meer en niets minder. Soms reikt de natuur ons de oplossing gewoon op een dienblaadje aan! Hépar® natuurlijk mineraalwater is het enige natuurlijke mineraalwater waarvan klinisch is aangetoond dat het een effect heeft op de transit en constipatie bij volwassen vrouwen. Het magnesium dat van nature aanwezig is in Hépar® water zorgt ook voor een toename van het volume en het gewicht van de ontlasting. De consumptie van natuurlijk mineraalwater met een hoge concentratie aan magnesium en calcium heeft dus een positieve invloed op de darmtransit van mensen die aan constipatie lijden.

dokters bevelen hepar aan

* Hépar® kan een laxatieve werking hebben. Wij raden aan om 1 l Hépar® te drinken per dag, in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

(1) Suares NC et al. Prevalence of, and risk factors for, chronic idiopathic constipation in the community: systematic review and meta-analysis. Am J Gastroenterol 2011 ; 106(9):1582-91.
(2) Dupont C, Campagne A, Constant F. Efficacy and Safety of a Magnesium Sulfate-Rich Natural Mineral Water for Patients With Functional Constipation. Clinical Gastroenterology and Hepatology 2014;12:1280-1287
(3) Kantar Health, fév. 2015.