Het water van Hépar kopen

UW DAGELIJKSE TRANSIT
BEGRIJPEN

NATUURLIJKE REMEDIES

Functionele constipatie, we weten allemaal wat de klachten zijn, maar niet altijd wat de oorzaak is. Eigenlijk kunnen we het ons inbeelden als een interne 'file' die te wijten kan zijn aan verschillende factoren. Onze stoelgang gaat door onze grote darm dankzij kleine, natuurlijke contracties waar we niets van merken. Een vertraging van deze contracties en een daling van hun intensiviteit kunnen ertoe leiden dat onze stoelgang langer in de darm blijft, en dan wordt het lastig…

Om onze transit te stimuleren, bestaan er gelukkig heel wat natuurlijke remedies.
Ten eerste zijn er vezels*, die gekend zijn voor hun goede werking op de transit. Bovendien vormen deze vezels, in combinatie met een voldoende grote opname van water, een soort spons die de stoelgang vooruit duwt in de darm. Kortom, water is altijd uw beste bondgenoot tegen constipatie. En voor Hépar® kiezen, kan uw transit bevorderen** terwijl het zorgt voor een goede hydratatie. Ten slotte mogen we niet vergeten bewegen! Een stevige wandeling of buikspieroefeningen kunnen bijvoorbeeld de transit verbeteren.

* Verordening (EU) nr. 432/2012: het gunstige effect dat wordt verkregen bij dagelijkse inname van ten minste 10 g tarwezemelenvezels.
** Hépar® kan een laxatieve werking hebben. Drink 1 l Hépar® per dag, in het kader van een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.
Opgelet: als de problemen aanhouden of de pijn erg wordt, aarzel dan niet om er met uw arts over te praten.