Het water van Hépar kopen

Een
unieke
minerale samenstelling

Wat maakt het water van Hépar® zo uitzonderlijk?

Het antwoord is eenvoudig: het is de unieke minerale samenstelling die Hépar® zijn uitzonderlijke en perfect natuurlijke eigenschappen verleent.

Magnesium

31% van de hoeveelheid magnesium die elke dag moet worden opgenomen. Bijna een derde. Dat is wat het drinken van een liter Hépar® u elke dag biedt, of 119 mg magnesium. De rest haalt u gewoon uit uw voeding. Wie doet beter?

31 van de hoeveelheid
magnesium die
elke dag moet worden opgenomen.

ZOUTARM

Volgt u een zoutarm dieet? Geen enkel probleem: Hépar® is perfect geschikt voor dit soort dieet! 1 l Hépar® bevat immers slechts 14,2 mg natrium (of minder dan 0,6% van uw dagelijkse behoefte aan zout*).

Calcium

68% van de dagelijks op te nemen hoeveelheid calcium. Nog een niet te verwaarlozen weldaad van het water van Hépar®: het is zogenaamd 'kalkhoudend'. Een liter biedt 549 mg calcium en dekt daarmee 68% van de dagelijkse calciumbehoefte, of bijna twee derde. Indrukwekkend, niet?

*Aanbevolen hoeveelheid zout = 6 g/dag. Verordening (EU) Nr. 1169/2011 betreffende voedseletikettering

Pour en savoir plus sur la composition
cliquez sur les puces

Samenstelling van het mineraalwater Hépar
119 mg/L*
Magnesium
31% van de
aanbevolen
549 mg/L*
Calcium
68% van de aanbevolen
hoeveelheid
Autres
composants

 • 7,2
  pH
 • 2513 mg/L*
  Droogrest bij 180°C
 • 14,2 mg/L*
  Natrium
 • 1530 mg/L*
  Sulfaten
 • 384 mg/L*
  Bicarbonaten
 • 0,4 mg/L*
  Fluor
 • 18,8 mg/L*
  Chloride
 • 4,1 mg/L*
  Kalium
 • 4,3 mg/L*
  Nitraat
*Milligram per liter Hépar®

En als het drinken van natuurlijk
mineraalwater zou leiden tot het
opnemen van te veel mineralen?

JA

Nee, toch niet Natuurlijk mineraalwater kan door een gezonde persoon elke dag worden gedronken, zonder risico van overdosering. De 'magie' van het menselijk lichaam: het organisme van elke gezonde persoon is in staat om van nature de vereiste hoeveelheid mineralen op te nemen en het eventuele teveel af te voeren via de nierfunctie(1). De aanwezigheid van mineralen in water is dus niet problematisch en is daarentegen net een grote troef. Meerdere studies tonen immers aan dat de opname van calcium en magnesium uit natuurlijk mineraal water vergelijkbaar is met de opname ervan uit voeding(2). Natuurlijk mineraalwater is eveneens een goede oplossing om uw behoeften aan calcium en magnesium aan te vullen zonder calorieën op te nemen.
(1) Voor een gezonde volwassen persoon.
(2) Fardellone P. Calcium, magnésium et eaux minérales naturelles. Cah nutr et diet 2015;50:S22-S29

NEE

Dat is correct Natuurlijk mineraalwater kan door een gezonde persoon elke dag worden gedronken, zonder risico van overdosering. De 'magie' van het menselijk lichaam: het organisme van elke gezonde persoon is in staat om van nature de vereiste hoeveelheid mineralen op te nemen en het eventuele teveel af te voeren via de nierfunctie(1). De aanwezigheid van mineralen in water is dus niet problematisch en is daarentegen net een grote troef. Meerdere studies tonen immers aan dat de opname van calcium en magnesium uit natuurlijk mineraal water vergelijkbaar is met de opname ervan uit voeding(2). Natuurlijk mineraalwater is eveneens een goede oplossing om uw behoeften aan calcium en magnesium aan te vullen zonder calorieën op te nemen.
(1) Voor een gezonde volwassen persoon.
(2) Fardellone P. Calcium, magnésium et eaux minérales naturelles. Cah nutr et diet 2015;50:S22-S29