Het water van Hépar kopen

Dagelijks een goede transit

CONSTIPATIE: WAT ZIJN DE
REMEDIES?

Hépar

U hebt constipatieproblemen en zoekt een oplossing? Constipatie is van voorbijgaande aard, maar kan best lastig zijn. Gelukkig kunt u uw transit door enkele eenvoudige, dagelijkse gewoontes aan te nemen verbeteren. Volg de gids en u zult zien dat er tal van oplossingen en natuurlijke remedies zijn voor constipatie! Ten eerste water drinken! Een goede hydratatie is immers van essentieel belang voor de gezondheid, de huid, de spieren, ... en de darmtransit. Maar u zult zien dat ook uw voeding een belangrijke rol speelt. Eet voldoende vezels: verse groenten, fruit, maar ook peulvruchten en volkorengranen. Ook grootmoeders remedies kunnen nuttig zijn: doe bijvoorbeeld wat gedroogde pruimen of abrikozen bij uw yoghurt.

Een marathon lopen is niet nodig, maar 30 minuten beweging per dag kan een eenvoudige en doeltreffende remedie zijn tegen constipatie.

Makkelijker gezegd dan gedaan? U bent niet alleen! Wij bieden u gepersonaliseerd advies aan om u te helpen bij het op peil houden van uw dagelijkse transit.

Scroll door de pagina